UA-71033633-1

Qui som?

Qui som?

La nostra és una empresa petita, ubicada al petit poble de Sant Llorenç de Morunys, a la Vall de Lord. A l'any 1986 va ser creada amb l'objectiu de comercialitzar productes de merceria, perfumeria i deoració de la llar. Amb el temps, i amb un relleu generacional pel mig, l'empresa s'ha orientat cap a la venda d'articles de papereria, material d'oficina, i s'ha inclòs dins de la branca de treballs de copisteria.

Actualment duem a terme tasques com ara: còpies a diversos tamanys, escaneigs, retocs fotogràfics, creació de documents gràfics, enquadernació, plastificacions, i també fem fotos de carnet.

També disposem d'un Kiosk de revelat de fotografies digital, el qual permet la impressió de fotografies de les següents mides: 10x15, 13x18 i 15x20 (cm.).

Finalment, tenim un altre sector amb articles de ferreteria i de bricolatge, així com amb detalls per a la llar.

En èpoques puntuals també ens endinsem amb la venda de flors i plantes. Al mes de març començem la temporada amb les flors pel Dia de la Mare. Als mesos de maig i juny tenim flor exterior per poder plantar a terrasses i jardins. Al mes d'octubre seguim, però aquesta vegada amb flor artificial, per al dia de Tots Sants. I per acabar l'any, a partir del Pont de la Puríssima -aproximadament- tenim Ponsèties i alguna flor de sobretaula més petita per tal de donar més vida a les Festes de Nadal.

Amb això es basa el nostre negoci. Esperem que ens vingueu a visitar!